CENTRUL DE ELITA ÎN PROCTOLOGIE

0

Clinica Roua

Proctologie

La Clinica Roua am dezvoltat prin specialiștii noștri Centrul de excelență în proctologie unde se tratează afecțiunile ano-rectale atât prin metode  minim invazive cât și prin metode chirurgicale.

Centrul de excelență în proctologie al Clinicii Roua este un centru de elită ce impune cu seriozitate și profesionalism cele mai noi și performanțe metode terapeutice proctologice, metode care au înlocuit în toate țările civilizate intervențiile chirurgicale clasice cunoscute pentru multiplele lor imperfecțiuni.

Fie că suferiți de hemoroizi interni, hemoroizi externi, tromboză hemoroidală, fisură anală simplă sau fisură anală cronică, papilă anală hipertrofică, condiloame sau polipi anali, marisca hemoroidala, fistulă perianala, toate aceste afecțiuni se vor rezolva în cadrul Centrului de excelență în proctologie al Clinicii ROUA prin ședințe de tratament/intervenții bine stabilite, în urma consultului de specialitate.

Hemoroizii și fisurile anale sunt afecțiuni care de regulă nu sunt luate suficient de în serios de către pacienți. Aceaste afecțiuni  nu se tratează de la sine, lipsa tratamentului specific putând duce la apariția de complicații.

Aproximativ 50% dintre adulți au prezentat simptome si semne specifice hemoroizilor pană la vârsta de 50 de ani.

METODE MODERNE DE TRATAMENT PENTRU HEMOROIZI ȘI FISURI ANALE

  • Consultații de specialitate (anuscopie)

  • Tratamente moderne hemoroizi

    tratament cu radiofrecvență RAFAELO – singurul centru din România ligatură cu benzi elastice tratamentul prolapsului hemoroidal cu stapler

  • Tratamente moderne fisură anală (injectare toxina botulinică, tratamente topice)

  • Excizia cu radiofrecvență a leziunilor anoperineale

Centrul este coordonat de doamna doctor Carmen IONICĂ, având o experiență de peste 10 ani în patologie proctologică și flebologică

Sângerarea anală, durerea sau pruritul de la nivelul zonei ano-rectale, trag un semnal de alarmă și trebuie investigate imediat!

FĂRĂ OPERAȚIE!

Acum ai soluția, nu trebuie să suferi în tăcere!

Clinica Roua

Medici specialiști în tratarea hemoroizilor și fisurilor anale

DR. IONICĂ CARMEN

Medic primar chirurgie generală, compentență în endoscopie digestivă diagnostică, chirurgie laparoscopică, endoscopie digestivă terapeutică, managementul serviciilor de sănătate

DR. VÎJÎIAC CRISTIAN GEORGE

Medic specialist Chirurgie generală

Dr. Richițeanu Gabriel

Medic specialist chirurgie generală, competență în endoscopie digestivă.

Scapă de hemoroizi prin intermediul celor mai noi tratamente pentru hemoroizi!

💎Clinica Roua este singura clinică din țară unde puteți efectua acest procedeu 💎

Scapă de hemoroizi prin intermediul celor mai noi tratamente pentru hemoroizi!

Procedeul RAFAELO se definește ca fiind un tratament inovativ cu radio-frecvență ce reduce seminificativ sau chiar elimină total simptomele asociate cu Hemoroizii. Această tehnologie a fost folosită în ultimii ani pentru a trata VENELE VARICOASE, acum evoluția tehnologiei medicale a facut ca aplicabilitatea să se poată răsfrânge și asupra HEMOROIZIILOR. Un tratment din ce în ce mai popular în rândurile mediciilor și a paciențiilor din UK,Germania, Italia, acum este disponibil și in Romania ,doar in cadrul Roua Medical CENTER.

Avantajele RAFAELO definesc acest tratament ca fiind inovativ și deosebit de eficient. Procedura este minim-invazivă (fără internare) ce durează în medie 15 minute. Tratamentul poate fi făcut sub anestezie locală sau generală în funcție de preferințele pacientului, fără durere post-tratament. Pacientul își poate relua activitatea la scurtă durată după procedură.

Foarte mulți dintre noi trăiesc cu hemoroizi sperând că acestia vor trece de la sine, speriați de poveștile de groază ale altor oameni ce au trecut printr-un procedeu clasic invaziv de Hemoroidectomie. Așteptarea este un factor agravant pentru cei ce suferă de hemoroizi. Schimbarea dietei și a stilului de viață poate duce la amelioraea simptomelor, în anumite cazuri, in stadiile incipiente ale bolii hemoroidale,dar pentru cei cu forme avansate nu au efectul scontat,amanarea tratamentului adecvat  putand duce la aparitia de complicatii.

Dacă suferi de hemoroizi întreabă un consultant Roua Medical Center despre procedeul RAFAELO și vei descoperi cât de ușor poți scăpa de durere!

Tratamentul prolapsului hemoroidal cu Stapler