Alătură-te echipei noastre!
Află mai multe despre pozițiile deschise în acest moment și spune-ne mai multe despre tine. Te așteptăm în echipa noastră!

Informații privind intenția de angajare
În cazul în care posturile disponibile nu sunt conforme cu dorințele dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți CV-ul dumneavoastră, în limba română, pe adresa office@clinicaroua.ro, specificând în subiect postul pentru care doriți să aplicați.

Printre valorile împărtășite de personalul medical și administrativ al grupului se numără atenţia faţă de pacient, pasiunea pentru propria profesie și calitatea serviciilor oferite.

Profesioniștii Clinicii Roua

Participari la congrese:

DR. CARMEN IONICĂ- medic primar Chirurgie generală, cu competenţă în Chirurgie laparoscopică şi în Endoscopie digestivă diagnostică şi şi terapeutică
 
Dr. Iulia SIMIONOV – medic primar gastroenterologie, doctor în medicină, având competență și experiență vastă în ultrasonografie diagnostică și intervențională, endoscopie digestivă, dar și în diagnosticul și tratamentul hepatopatiilor cronice virale, afecțiunile autoimune hepatice, ciroză hepatică. Membru al Societății de Gastroenterologie & Hepatologie, Asociației Europene pentru Studiul Ficatului, Asociației Române pentru Studiul Ficatului, Asociației Americane de Gastroenterologie, Colegiului American de Gastroenterologie,  Societății Române de Ultrasonografie în Medicină și Biologie, Federației Europene a Societăților de Ultrasonografie în Medicină și Biologie și al Federației Mondiale de Ultrasonografie în Medicină și Biologie.
 
Dr. Flavian ANGELESCU – medic specialist urolog, cu competență și experiență vastă în ultrasonografia aparatului urinar. Domnul doctor este absolvent al Facultății de Medicină din cadrul Universității Transilvania Brașov, a participat la numeroase cursuri postuniversitare și este membru în Asociația Europeană de Urologie (EAU) și Asociația Română de Urologie (ARU).
 

Ceea ce individualizează Clinica Roua este accentul pus pe dezvoltarea ramurilor chirurgicale, dotările de excepţie şi, nu în ultimul rând, excelenţa în acordarea serviciilor medicale.

Program:  

Luni – Vineri: 08:00 – 21:00
Sambata: 08:00 – 14:00

Telefon: 0244 433 802

Telefon: 0799 948 200

Call Now
Directions