TESTUL ImuPro

Cauți o explicație pentru simptome cum ar fi excesul în greutate, problemele gastrointestinale, durerile de cap, articulațiile dureroase, lipsa de concentrare și stările de oboseală cronică?

Este posibil să suferi de intoleranțe alimetare nedescoperite care să fie cauza problemelor tale de sănătate!

ImuPro este un test de sânge inovativ care se prelucrează în Germania și testează gradul de intoleranță pentru 271 de alimente și aditivi.

ImuPro poate detecta alergiile alimentare cu efect întârziat. Printr-o analiză de sânge extinsă, ImuPro identifică nivelurile ridicate de anticorpi IgG specifici pentru anumite alimente, creând un profil personal al imunității alimentare (ImuPro).

Proba de sânge necesară pentru efectuarea testului ImuPro este recoltată la Clinica Roua și trimisă prin curierat medical către prelucrare în laboratorul R-Biopharm din Germania.

Rezultatul testului va fi disponibil la maximum 2 săptămâni de la colectare.
Pacienții vor beneficia de un raport extensiv care va stabili profilul imunologic nutrițional individual. Nu este niciodată târziu pentru a aborda un mod de viață cu adevărat sănătos, în primul rând prin alegerea unei alimentații adecvate!

Când este indicat testul?

Ceea ce individualizează Clinica Roua este accentul pus pe dezvoltarea ramurilor chirurgicale, dotările de excepţie şi, nu în ultimul rând, excelenţa în acordarea serviciilor medicale.

La Clinica Roua puteți alege unul dintre următoarele variante de test:

  1. Imupro Basic testează reacția organismului la 90 dintre alimentele cel mai frecvent consumate în alimentația obișnuită, cum ar fi cărnuri, legume, fructe, anumite cereale, ouă de găină.

      2. Imupro Basic+ testează 180 de alimente. Acestea includ cele 90 de alimnte din testul ImuPro Basic dar și alte grupe de produse alimentare, care pot constitui frecvent alternative de consum la produsele care în mod frecvent generează intoleranțe – cereale fără gluten, alternative la produse lactate sau la oul de găină, diferite specii de peste sau vânat, mai multe variante de legume sau fructe

      3. Imupro Complete testează 300 de alimente. Acestea includ cele 90 de alimnte din testul ImuPro Basic dar și alte grupe de produse alimentare, care pot constitui frecvent alternative de consum la produsele care în mod frecvent generează intoleranțe – cereale fără gluten, alternative la produse lactate sau la oul de găină, diferite specii de peste sau vânat, mai multe variante de legume sau fructe.

Pașii de urmat

  • Test IgG complex și precis
  • Recomandări individualizate de dietă
  • Rețete personalizate delicioase
  • Plan de rotație și de provocare
  • Card ușor de purtat în permanență la îndemână cu posibilele alimente declanșatoare
  • Sfaturi practice pentru viața de zi cu zi
  • Sfaturi nutriționale profesioniste și științifice.
Call Now
Directions