ROUA Medical Center

La numai 5 minute de Ploiești te așteaptă o clinică modernă, cochetă și relaxantă, care oferă excelență în chirurgia estetică, plastică și reconstructivă, chirurgia oncologică a sânului, flebologie, proctologie. 

Singurul Centru Prahovean

care abordează integrat – medical, bariatric și reconstructiv – obezitatea!

+40 799 948 200

Solicita o programare!

 • ECHIPĂ DE EXCEPȚIE

  Clinica ROUA se mândrește cu o echipă medicală aleasă pe sprânceană, care îmbină vasta experiență profesională cu compasiunea și dragostea pentru pacient.

 • DOTĂRI MODERNE

  Clinica Roua dispune de bloc operator propriu, cu dotări care permit efectuarea unor intervenții chirurgicale complexe, în deplină siguranță anestezică. Este singura clinică prahoveană unde se poate realiza procedeul Rafaelo – cea mai modernă tehnică minim-invazivă pentru tratamentul hemoroizilor.

 • EXPERIENȚĂ

  Clinica Roua are un colectiv cu maturitate profesională, care îmbină experiență câștigată „la capul bolnavului”, cu mii de ore de autoperfecționare și cercetare!

 • SIGURANȚĂ

  Obiectivul de bază al clinicii este să asigurăm maximum de siguranță anestezică și supraveghere specializată postchirurgicală.

 • CONFIDENȚIALITATE

  Respectarea intimității pacientului și a confidențialității actului medical sunt literă de lege pentru întregul colectiv al clinicii.

 • INFORMARE

  Ne informăm pacienții corect, onest, responsabil asupra tuturor procedurilor efectuate și asupra rezultatelor așteptate.