Ecografie Doppler artere renale

0

Clinica Roua

Descopera Noul Standard în Sanatatea Renala!

Clinica Roua vă prezintă cel mai recent serviciu în domeniul sănătății renale: Ecografia Doppler a arterelor renale, efectuată de domnul Dr. Dragos Muraru, Medic Primar Chirurgie Vasculară.

Ce este Ecografia Doppler a arterelor renale?

Imaginează-ți o tehnică medicală neinvazivă care îți dezvăluie starea arterelor renale și a sănătății rinichilor tăi. Cu ajutorul ultrasunetelor și tehnologiei Doppler, putem evalua fluxul sanguin în arterele renale, asigurându-ne că rinichii tăi primesc oxigenul și substanțele nutritive de care au nevoie.

Ecografia Doppler a arterelor renale este deosebit de utilă în următoarele situații:

  • 🔬 Pacienții tineri cu hipertensiune arterială: Ajută la identificarea cauzelor posibile ale hipertensiunii.

  • 🔬 Pacienții cu hipertensiune dificil de controlat: Identifică eventualele îngustări sau blocări în fluxul sanguin către rinichi.

  • 🔬 Pacienții cu hipertensiune și probleme renale asociate: Oferă informații despre fluxul sanguin și complicațiile potențiale.

  • 🔬 Monitorizarea pacienților cu transplant renal: Detectează complicații și oferă detalii despre sănătatea rinichiului transplantat.

Informații și programări

sună la 0799.948.200 sau 0244.433.802 sau vizitează 

Această tehnică non-invazivă

Asigura interventii si tratamente adecvate.

Această tehnică inovatoare utilizează principiile efectului Doppler pentru a măsura fluxul sanguin din arterele renale, permitând medicilor să obțină o înțelegere detaliată a circulației sangvine în această zonă vitală a corpului uman.

Odată cu progresul tehnologic, Ecografia Doppler a arterelor renale a devenit o metodă indispensabilă în practica medicală, datorită avantajelor sale multiple. Prin intermediul acestei tehnici, putem evalua viteza și direcția fluxului sanguin din arterele care alimentează rinichii, identificând eventuale obstrucții, îngustări sau anomalii în structura acestor vase de sânge. Aceste informații sunt esențiale în diagnosticarea afecțiunilor renale, precum hipertensiunea renovasculară sau stenoza arterială renală, care pot compromite funcționarea optimă a rinichilor.

Procedura este efectuată de:

Dr. Dragoș MURARU

Medic primar chirurgie vasculară