Echipa WESLIM acum și în casa ta, oricând, prin consultații online. Pe telefon, tabletă sau calculator.

Echipa WESLIM acum și în casa ta, oricând, prin consultații online. Pe telefon, tabletă sau calculator.

În condițiile impuse de extinderea alarmantă a pandemiei COVID-19 trebuie să stăm în casă și este ceea ce vă recomandăm și noi în continuare. Știm că în cadrul domestic confortabil, prin reducerea sau lipsa activităților profesionale suntem expuși, inevitabil, la un risc major de creștere ponderală.

Dar ce putem face?

Obezitatea asociază dar și determină o multitudine de suferințe care slăbesc rezistența și implicit imunitatea organismului, de care avem mare nevoie în prezent.

Problemele respiratorii, diabetul zaharat, hipertensiunea arterială, riscul trombembolic și, nu în ultimul rând, imunitatea mai scăzută întâlnite la persoanele cu exces ponderal le fac pe acestea mai sensibile – în cazul infectării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Dacă scăderea ponderală în aceste condiții este o țintă greu de atins, înainte de a ne întâlni pentru a discuta despre metode endoscopice sau chirurgicale eficiente de control ponderal, vă invităm să stabilim un obiectiv foarte important și clar: menținerea greutății actuale

 

Vrei să slăbești și să fii mai sănătos?

Ești pregătit/ă de un stil de viață sănătos, cu mâncare sănătoasă, un corp armonios, sănătos, mișcare și iubire de sine?

ECHIPA WESLIM este acum disponibilă și ONLINE pentru TINE!

Fă primul pas către greutatea dorită.

Echipa WESLIM te așteaptă cu sfaturi personalizate și cel mai important, suport emoțional. Alături de tine sunt:

 • Nutriționist Ana Maria Demetrescu
 • Corina Balan – HEALTH & LIFE COACH
 • Lupu Albert – PERSONAL TRAINER

Înregistrează-te aici pentru consultații online și vei fi contactat pentru a stabili un consult online

În doar câțiva pași simpli, poți avea acces oricând, din confortul casei tale, la expertiza echipei WESLIM:

PRIMUL PAS: Faci o programare la consultații online, fie apelând 📞 +40 799 948 200 sau 📞 +40 244 433 802, fie prin intermediul formularului de mai jos disponibil 24/7;

AL DOILEA PAS: După stabilirea datei și orei programării, vei primi un e-mail cu informații privind plata, care se efectuează online, direct în cont prin transfer bancar, simplu și sigur;

AL TREILEA PAS: Odată efectuată plata, vei primi direct de la echipa WESLIM un link/ID pe care să îl accesezi în data programării pentru consultul tău cu medicul;

NU UITA!

Înainte să apelezi la consultații online, instalează-ți pe telefonul mobil, pe tabletă sau pe calculator, aplicația ZOOM Cloud Meetings, disponibilă GRATUIT. Apoi asigura-te că ai acces la dispozitivul respectiv în ziua consultatiei, că este conectat la internet și că microfonul și camera sunt funcționale.

Acum este cel mai bun moment pentru a iniția călătoria către o versiune a ta mai sănătoasă, mai suplă și mai fericită.

Programează-te acum!

NOUTĂȚI

PROGRAM

Luni – Vineri 8:00 - 21:00
Sambata 08:00 - 14:00

  +40 799 948 200

Articole recente

Comentarii recente

  Categorii

  Arhive

  Fă o programare!

  PROGRAMEAZA-TE ONLINE
  Share on facebook
  Facebook
  Share on google
  Google+
  Share on twitter
  Twitter
  Share on linkedin
  LinkedIn
  Share on pinterest
  Pinterest

  Dacă aveți programare la Clinica Roua, pentru protejarea atât a dumneavoastră, cât și a personalului medical, va rugăm să respectați orele de programare. Dacă unitatea este aglomerată, va trebui să așteptați puțin afară, pe scaun sau în mașină.
  Purtarea măștii atât in clinică, cât și in curtea clinicii este obligatorie.

  Situația actuală poate genera un ușor disconfort; ne străduim să îl minimalizăm și să asigurăm condiții cât mai protective și mai civilizate!

  Facem asta pentru binele tuturor!
  Mulțumim pentru înțelegere!

  Call Now
  Directions