Programul WeSlim

Programul WeSlim își propune să schimbe viețile oamenilor într-un mod relaxant, plăcut și natural

Programul WeSlim își propune să schimbe viețile oamenilor într-un mod relaxant, plăcut și natural

Cu ajutorul specialiștilor noștri în tot ceea ce ține de sănătatea corpului și sănătatea mintală, vom parcurge împreună un drum plin de satisfacție personală, iubire de sine și acceptare.

Vom învăța că “metoda biciului” nu este cea eficientă, că slăbitul nu este o destinație, ci un stil de viață, și că nu trebuie să renunțăm la bucuriile alimentare pentru a ne menține greutatea ideală.

Dacă nu ai reușit să slăbești până acum, să știi că:

NU înseamnă că ești leneș/ă;

NU înseamnă că nu poți să te controlezi;

NU înseamnă că nu există nicio soluție pentru tine.

Înseamnă că încă nu ai găsit metoda ideală de slăbire și întreținere pentru tine – nu-ți face griji, o vom descoperi împreună!

În cadrul programului WeSlim…

  • Vei fi ascultat/ă fără prejudecăți

  • Vei înțelege care este relația ta cu mancarea

  • Vei afla care sunt mecanismele de care te poți folosi pentru a-ți îmbunătăți aceasta relație

  • Vei primi ajutor și susținere în permanență, pe tot parcursul procesului de slăbire

  • Vei învăța să te bucuri cu adevărat de alimentele pe care le iubești, într-un mod temperat și sănătos pentru organismul tău

Programul WeSlim este un concept revoluționar care își propune să abordeze o provocare comună – slăbitul – dintr-un unghi nou.

Cu ajutorul specialiștilor noștri în domeniu, abordăm problemele clienților din interior spre exterior – de la minte către trup.

Clienții noștri învață să se înțeleagă pe ei și obiceiurile lor alimentare, să dezvolte mecanisme sănătoase prin care să depășească tentațiile zilnice și să nu mai apeleze la mâncare în situații de stres.

Pe tot parcursul procesului aceștia sunt susținuți și încurajați, învățând astfel să se mențină la greutatea dorită pe tot parcursul vieții lor.

“Nu există nicio cale care duce la fericire; fericirea este însăși calea.” – Thich Nhat Han

Programele WESLIM ofera abordare integrata

  • NUTRIȚIONIST

  • ENDOCRINOLOG

  • LIFE & HEALTH COACH 

  • SPECIALIST ÎN MÂNCAT EMOȚIONAL 

  • PERSONAL TRAINER

Ca să slăbim, mâncăm mai puțin și facem sport mai mult. Însă de câte ori această strategie nu a avut rezultate pe termen lung? De câte ori a creat frustrare și suferință?

Dacă vrei să obții rezultate sustenabile în slăbit, să devii mai sănătos și să te bucuri de o viață mai lungă, e nevoie să te uiți nu doar la ce mănânci sau câtă mișcare faci. Biologia corpului tău, tiparele alimentare, rezistență la stres și tiparele de mișcare, toate îți influențează viață în mod constant. Mai apoi, mediul în care trăiești, mediul tău social, mediul tău alimentar și mediul tău de mișcare sunt factori care au o influență semnificativă asupra ta.

Kilogramele în plus sunt un mesaj că a venit timpul să schimbi ceva: o atitudine, o convingere, o situație de viață.
Orice schimbare corporală trebuie să fie mereu precedată de o schimbare interioară. În sufletul și în gândurile noastre.
Gândurile îți influențează metabolismul. Atenție ce gândești când ești la masă!
O problema nutrițională este legată mereu de o provocare din alte domenii ale vieții: carieră, relații, sexualitate, vise, dorințe, speranțe.
Nu e suficient să urmărim manifestări ale corpului, când ținem o dietă. Să le urmărim și pe cele ale minții și ale sufletului nostru!
Să mănânci cu plăcere este OK. De fapt, este o condiție pentru a avea o relație OK cu mâncarea.

Programul WESLIM își propune să restabilească pentru fiecare dintre noi o relație pozitivă și echilibrată cu mâncarea, acest lucru fiind posibil odată cu încheierea conflictului cu corpul nostru, prin acceptarea de sine și, nu în ultimul rând, cu dezvoltarea și cunoașterea personală la nivel de senzații și emoții.

 Programele we slim oferă pacienților o abordare completă a nutriției, toate consultațiile fiind realizate de specialiști.

Programele weslim sunt personalizate, noi nu oferim un remediu care să se potrivească tuturor. Deoarece credem în abordarea personală atunci când este vorba de scăderea în greutate sau alegerea unui stil de viaţă sănătos, îţi oferim mai multe programe care să se potrivească nevoilor tale şi care să te ajute să îţi atingi obiectivele.

„Nu oferim diete rapide sau la modă, deoarece considerăm că singură dietă care funcţionează este aceea pe care o vei putea menţine pe termen lung. Împreuna cu pacientul, vom face un meniu personalizat, care se bazează pe starea  de sănătate şi nevoile pacientului şi care să corespundă cu programul sau zilnic. Pacientul va face  parte din  procesul de schimbare, că urmare va fi implicat în modificările pe care urmează să le facă, învățând în acelaşi timp care sunt metodele prin care poate depăși barierele.”

Pe lângă consultaţii medicale, investigaţii, analize şi jurnal nutriţional, acum oferim pacienţilor posibilitatea că aici să găsească răspunsul la întrebarea “Eu de ce mănânc?”, şi să identifice astfel cauzele profunde care au generat problemele cu greutatea. Îi aşteptăm cu drag pe toţi cei care îşi doresc să aducă o schimbare pozitivă în stilul lor de viaţă şi care vor să descopere metodele potrivite pentru a ajunge la silueta dorită .

Serviciile clinicii sunt destinate persoanelor care doresc să scadă în greutate, celor care au nevoie de consiliere pentru alegerea unui stil de viață sănătos, viitoarelor mămici, familiilor care au nevoie de consiliere pentru alimentația copiilor, precum și persoanelor care suferă de boli cronice și au nevoie de nutriție terapeutică.

Share

PROGRAMEAZA-TE ONLINE
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Call Now
Directions