PROTOCOL COVID-19 CLINICA ROUA

PROTOCOL COVID-19 CLINICA ROUA

TRIAJ EPIDEMIOLOGIC ÎN ZONA EXTERIOARĂ CLINICII ROUA

 • Având în vedere necesitatea limitării răspândirii COVID-19, vă informam că am facilitat pacienților și aparținătorilor o zonă exterioară de triaj.
 • Astfel, orice persoană care dorește să aibă acces în clinică va fi îndrumată să treacă obligatoriuprin triaj, moment în care i se va lua temperatura, va fi înregistrat și va completa chestionarul de evaluare a riscului de infectare cu noul coronavirus.
 • Este important de menționat faptul că orice persoană care trece prin triaj și prezintă simptomatologie specifică precum febră, tuse și respirație greoaie, va fi izolat, urmând să fie raportat telefonic imediat către DSP zonal și ambulanța 112, conform procedurii emise de ISU.
 • Niciun pacient nu va trece de triaj dacă nu întrunește următoarele condiții: să fie afebril și să completeze chestionarul indicat.
 • Măsurile de față au fost adoptate pentru a vă oferi siguranță, având în vedere că sănătatea este o prioritate și o misiune pentru fiecare dintre noi.

MĂSURI INTERNE PENTRU ELIMINAREA RISCULUI DE INFECTARE CU COVID-19.

 • Se efectuează numai consultații și intervenții de urgență!!!
 • Pentru a asigura posibilitatea igenizarii complete, consultațiile sunt limitate la 15 minute, iar intervențiile chirurgicale la max 3/zi.
 • Recomandăm să veniți la clinică cu un singur aparținător, care vă poate aștepta în curtea clinicii, preferabil în mașinile personale, fără a avea acces în clinicăfără a formă grupuride persoane în curtea clinicii.
 • Ne străduim să limităm cât mai mult timpul șederii dumneavoastră în clinică, menținând actul medical la cel mai înalt nivel!

Vă mulțumim pentru înțelegere și timpul acordat!!!!

NOUTĂȚI

PROGRAM

Luni – Vineri 8:00 - 21:00
Sambata 08:00 - 14:00

  +40 799 948 200

Articole recente

Comentarii recente

  Categorii

  Arhive

  Fă o programare!

  PROGRAMEAZA-TE ONLINE
  Share on facebook
  Facebook
  Share on google
  Google+
  Share on twitter
  Twitter
  Share on linkedin
  LinkedIn
  Share on pinterest
  Pinterest

  Dacă aveți programare la Clinica Roua, pentru protejarea atât a dumneavoastră, cât și a personalului medical, va rugăm să respectați orele de programare. Dacă unitatea este aglomerată, va trebui să așteptați puțin afară, pe scaun sau în mașină.
  Purtarea măștii atât in clinică, cât și in curtea clinicii este obligatorie.

  Situația actuală poate genera un ușor disconfort; ne străduim să îl minimalizăm și să asigurăm condiții cât mai protective și mai civilizate!

  Facem asta pentru binele tuturor!
  Mulțumim pentru înțelegere!

  Call Now
  Directions