PROVOCARILE SLĂBITULUI

PROVOCARILE SLĂBITULUI

Provocarea cea mai mare într-o cură de slăbire, în orice transformare personală, nu este să începi, ci să continui. Hotărârea de a te schimba în bine, de a face ceva cu tine, cu silueta ta, cu obiceiurile şi cu haosul mai mare sau mai mic din viaţa ta, o iei într-o clipită. Că este 1 ianuarie, că este luni sau imediat după un eveniment, găseşti imediat ancora sufletească de care să te agăţi şi care să îţi ofere acel impuls iniţial.

Dar impulsul iniţial este fix ceea ce îi spune şi numele. Un impuls de moment care îţi pune sufletul pe jar, de ajungi să spui „gata, schimb foaia!”.

Impulsul iniţial se consumă repede şi te loveşti foarte rapid, după câteva zile, de adevărata, unica mare provocare: perseverenţa. Pentru că perseverenţa este o floare încercată din toate părţile: de prăjiturile de la ziua colegei, de oboseala de joi seară, de proasta dispoziţie după o zi nereuşită, de friptura suculentă a partenerului în timp ce tu ar trebui să înoţi în salate, de ploaie, de frig, de orele prea târzii, de orele prea matinale.

Nu te naşti perserverent, nu te naşti educat sau disciplinat sau rafinat. Toate fac parte din procesul tău de devenire.

Trebuie să câştigi bătălia cu mintea, cu obiceiurile, cu fricile, cu lipsa de disciplină şi restul lucrurilor ce te ţin jos, dacă vrei să obtii corpul mult visat.

Vrei să slăbeşti? Organizează-te şi pleacă la drum. Fă primul pas, lăsând în urmă autocritica şi autolauda şi ia cu tine doar perseverenţa, răbdarea şi organizarea.

De unde începi călătoria? Începi din interiorul tău şi te îndrepţi înspre afară.

Alege-ţi scopul. Câte kilograme date jos, câţi centimetri la talie sau şolduri?

Alege trepte de 4-5 kilograme pe lună.

O dietă cu adevărat sănătoasă, care te întinereşte biologic, te energizează, te reînnoieşte, nu este fulger. Are un ritm care se supune Naturii, de aproximativ 1 kilogram pe săptămână.

Pentru că organismul tău nu doar slăbeşte, ci îşi înlocuieşte celulele cu unele noi, îşi curăţă mediul intern, îşi reface stocul de energie, de enzime, de minerale şi vitamine, îşi echilibrează funcţiile,îsi curăţă ficatul, îşi reglează tranzitul. Toate acestea, pentru tine, să îţi fie ţie bine.

Într-o dietă cu adevărat sănătoasă, lucrurile se fac: 50% pentru silueta ta,  50% pentru sănătatea ta.

 Aceasta abordare responsabilă, pune pe primul loc întinerirea biologică a organismului şi îmbunătăţirea sănătăţii, iar slăbitul ajunge să fie o minunată consecinţă a acestui proces.

Când faci lucrurile ca la carte, pe lângă silueta de invidiat, apar tenul luminos, reglarea intestinală, energia până seara târziu, abdomenul plat fără balonări, şi într-o mare măsură, buna dispoziţie şi bucuria personală.

Programele WeSlim aduc cu sine schimbarea în bine la nivel profund, fizic şi mental şi care garantează, în consecinţă, permanenţa rezultatelor frumoase.

Totul pleacă de la tine, de la atitudinea ta, de la intenţiile tale, de la educaţie şi de la obiceiurile , pe care ţi le formezi şi pe care le menţii.

Indiferent de punctul în care te afli, dacă îţi doreşti să te eliberezi o dată pentru totdeauna de caruselul obositor al curelor de slăbire, atunci apeleaza la specialistii WeSlim.

Share

PROGRAMEAZA-TE ONLINE
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Call Now
Directions